Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

Inicio del Menú Secundario

Fin del Menú Secundario

  1. Vostè es troba a:
  2. Inici
  3. Negocis
  4. Eficiència energètica
  5. Sistemes de refrigeració

EDPSistemes de refrigeració

Comença el contingut principal

Els equips de refrigeració són molt freqüents en els comerços d’alimentació. Les cambres encarregades de refredar el producte han de funcionar a la temperatura precisa. Si programes un frigorífic 5 ºC per sota del que és necessari pots augmentar el teu consum fins a un 25 %.

Com estalviar?

  • Selecciona la temperatura adequada de refrigeració. Temperatures més baixes del que és recomanable suposen un augment de consum d’energia.
  • Revisa la pressió refrigerant segons les indicacions del fabricant, igual que el nivell del lubricant.
  • Planifica l’obertura de les cambres frigorífiques i no les obris constantment.
  • Allunya fonts de calor de les cambres.
  • Porta a terme un programa de manteniment periòdic que inclogui revisions i manteniment preventiu.
  • Fes un desgebrament periòdic de l’evaporador i fes-ho en les hores en què el cost de l’energia sigui menor.

Fi del contingut principal