Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

  1. Vostè es troba a:
  2. Inici
  3. EDP presenta el Teatro EDP Gran Vía

EDPEDP presenta el Teatro EDP Gran Vía

Comença el contingut principal


EDP ha presentat el nou Teatro EDP Gran Vía de Madrid, del qual serà patrocinador durant els pròxims tres anys

Gràcies a aquesta col·laboració amb el grup Smedia, el Teatro EDP Gran Vía de Madrid es converteix en el primer teatre capaç de mesurar l’energia de les emocions que generen els espectadors i transformar-la en energia elèctrica per compartir amb els altres. Ho farà a través d’un sistema (un equip acústic centralitzat en una consola) que recull l’energia que es genera a la sala i la transforma en kilowatts hora que es donaran a institucions i projectes solidaris.

Tots els sons generats en cada funció (aplaudiments, víctors…) pels espectadors seran captats i enviats a una taula central que recull les variacions en decibels durant tota la representació, i el moment exacte en què es produeixen. Aquesta informació queda registrada al llarg de la funció amb lectures en temps real, i a l’acabar l’obra es tradueixen la quantitat i el nivell de decibels aconseguits en kilowatts hora.

Amb aquest patrocini la companyia energètica reforça el seu compromís amb el foment de la cultura com a motor de desenvolupament, així com el seu compromís social amb diferents projectes solidaris.

Ens agrada definir-nos com l’“energia de les persones”, per això la pregunta que ens sorgia era com recollir tota l’energia que es genera en un lloc com el teatre, i poder-la compartir amb el màxim de persones possible. Gràcies a aquest innovador sistema, cada espectador del Teatre EDP Gran Via de Madrid es convertirà en una font d’energia per als altres.” exposa Vera Pinto Pereira, Consellera de l’àrea comercial del grup EDP.

Enrique Salaberría, President del Grupo Smedia, comentava l’acord: “Tant EDP com Smedia estimem la nostra societat, les seves manifestacions culturals i hem decidit crear junts una nova energia, l’energia de les arts escèniques, plàstiques, societat i solidaritat, l’energia de les emocions”.

El primer teatre que transformarà l’energia de les persones en energia elèctrica

Durant els propers tres anys, després de les funcions que es representin al Teatre EDP Gran Via de Madrid, es podrà saber amb exactitud la quantitat d’energia creada. D’aquesta manera, cada espectador es convertirà en un generador d’energia. Les dades es publicaran a les xarxes socials del teatre. A més, en una de les pantalles del teatre apareixeran els kWh generats després de cada funció i els espectacles que més energia hagin produït.

La companyia i la productora responsables del musical “El Jovencito Frankenstein”, espectacle que actualment s’està representant al Teatre EDP Gran Vía, seran els que seleccionaran la primera ONG o projecte solidari al qual EDP entregarà la suma de tots els kilowatts hora obtinguts en las funcions d’aquest musical.

Fi del contingut principal