Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

 1. Vostè es troba a:
 2. Inici
 3. Llars
 4. Llars eficients
 5. Cuina
 6. Escalfador elèctric

EDPEscalfador elèctric

Comença el contingut principal

 • En cas de disposar de discriminació horària és indispensable que disposi d’un programador horari perquè funcioni únicament durant les hores "econòmiques" d’aplicació de la tarifa nocturna (estiu: de les 24 a les 8 hores; hivern: de les 23 a les 7 hores).
 • Si la distància entre l’escalfador elèctric i els llocs d’utilització de l’escalfador és superior a 10 m, és convenient col•locar-ne dos, un de mida petita al costat de la cuina i un altre de mida més gran al costat del bany.
 • Tingues en compte la naturalesa de l’aigua de la teva zona. El recipient acumulador del teu escalfador elèctric ha de ser adequat al tipus d’aigua de la zona on vius. L’acumulador pot ser de xapa d’acer esmaltat, d’acer galvanitzat, d’acer cromníquel, d’acer inoxidable o vitrificat. També es fabriquen en aliatge de coure i materials plàstics. Si l’acumulador de l’escalfador és d’acer galvanitzat o esmaltat i l’aigua de la ciutat és molt agressiva, és convenient que l’aparell disposi d’un ànode de magnesi per prevenir la corrosió de les seves parets interiors.
 • Els escalfadors elèctrics amb un bon aïllament tèrmic et permetran estalviar energia.
 • Si disposes d’espai, no dubtis a adquirir un escalfador de més capacitat. Com més capacitat, menys consum.
 • Tria l’escalfador que s’adapti més a les teves necessitats segons els ocupants de l’habitatge, el seu equipament i els hàbits individuals.
Triar l’escalfador elèctric
Nre. ocupants de l’habitatge Cuina, lavabo i dutxa sense banyera Cuina, lavabo, banyera i dutxa
1-2 75 litres 100 litres
3-4 100 litres 150 litres
5-6 150 litres 200 litres
Vols saber més coses sobre electrodomèstics?

Fi del contingut principal