Saltar navegació. Anar directament al contingut principal (Tecla d'accés S)

 1. Vostè es troba a:
 2. Inici
 3. Llars
 4. Llars eficients
 5. Serveis generals
 6. Aigua calenta

EDPAigua calenta

Comença el contingut principal

Una de les necessitats ineludibles que ha de satisfer un habitatge és la de proporcionar als seus usuaris un sistema que permeti disposar d’aigua calenta. Els mètodes de producció de l’aigua calenta sanitària varien molt en funció de la font calorífica i del sistema que s’utilitzi i, a més, poden ser centralitzats o individuals per a cada llar.

Com estalviar?

 • Racionalitza el consum de l’aigua. No deixis les aixetes obertes inútilment (per exemple: mentre et rentes, t’afaites o et raspalles les dents).
 • Una temperatura entre 30 i 35 ºC és més que suficient per tenir una sensació de comoditat per a la higiene personal.
 • Evita degoteigs i fuites en les aixetes. El simple degoteig de l’aixeta del lavabo significa una pèrdua de 100 litres d’aigua al mes.
 • Una dutxa consumeix prop de 4 vegades menys aigua i energia que un bany. Tingues-ho en compte.
 • Revisa els aparells de gas. Ocupa’t que es revisin els teus aparells per garantir-ne l’eficiència i el correcte funcionament.
 • Utilitza la posició de fred. Obre les aixetes en posició de fred quan no necessitis aigua calenta.

Gas individual

Gaudeix en la teva llar d’aigua calenta d’una manera senzilla, segura i independent. Podràs disposar d’aigua calenta sense límits amb una temperatura estable a l’instant. Hi ha una àmplia gamma de sistemes per adaptar-se a les necessitats del teu habitatge. Només has de triar l’aparell adequat.

Gas central

Tindràs aigua calenta de la manera més còmoda i senzilla. Oblida’t del manteniment: amb una instal•lació d’aigua calenta centralitzada reduiràs notablement els costos i augmentaràs les condicions de seguretat. El Pla Calor Llar d’EDP t’ho posa fàcil.

Electricitat individual

Amb una senzilla instal•lació pots tenir l’aigua calenta al millor preu. Aconsegueix el màxim confort en la teva llar. Escalfadors elèctrics, escalfadors o termoacumuladors, hi ha un sistema que s’adapta a les teves necessitats. Tindràs aigua calenta a l’instant, controlaràs el teu consum i no hauràs d’esperar que assoleixi la temperatura desitjada.

Vols saber més coses sobre serveis generals?

Fi del contingut principal