Jauzi nabigazioa. Joan zuzenean eduki nagusira. (S laster-tekla)

Inicio del Menú Secundario

Fin del Menú Secundario

  1. Hemen zaude::
  2. Hasiera
  3. Negozioak
  4. Energia eraginkortasuna
  5. Hozketa sistema

EDPHozketa sistema

Eduki nagusiaren hasiera

Hozketa-ekipamenduak oso ohikoak dira elikadura-saltokietan. Produktua hozten duten hozkailuek tenperatura zehatz batean funtzionatu behar dute. Hozkailu bat beharrezkoa dena baino 5ºC azpitik programatzen baduzu, hozkailuaren kontsumoa % 25ean handitu dezakezu.

Nola aurreztu?

  • Aukeratu ezazu hozketaren tenperatura egokia. Gomendatutakoa baino tenperatura baxuagoek energia-kontsumoa handitzen dute.
  • Berrikusi ezazu hozketa-presioa fabrikatzailearen adierazleen arabera, baita lubrifikatzailearen maila ere.
  • Planifikatu ezazu hozkailuen irekiera eta ez itzazu etengabean ireki.
  • Urrundu itzazu bero-iturriak hozkailuengandik.
  • Eraman ezazu aldizkako mantentze-lanen programa bat, berrikuspenak eta mantentze-lan prebentiboak barne hartuko dituena.
  • Kendu ezazu lurrungailuaren izotz zuria aldizka eta hori energiaren kostua txikiagoa den orduetan egin.

Eduki nagusiaren bukaera